Translate

dissabte, 29 d’agost del 2015

Gorg de la Pedrera d'en Biel o d'en Duran (Sant Feliu de Pallerols)

    Aquest preciós gorg el trobarem en el curs fluvial del riu Brugent al seu pas per Sant Feliu de Pallerols, per arribar-hi hem de deixar el cotxe a l'aparcament del cementiri de les Planes d'Hostoles i seguir les mateixes indicacions que vaig donar pel Gorg de la Plana (si no ho recordeu, cliqueu sobre el nom de color), un pic hem baixat les escales amb barana 

Pontet que travessa el rec

de fusta, per contes de baixar al gorg de la Plana seguirem recte travessant el pontet que ens ajuda a passar el raig que surt del sobreeixidor de la canal que rega els horts tot seguint un corriol que ens porta riu amunt per la seva mateixa llera, a uns cent metres ens tocarà creuar un altre pont, aquest fet de rajols i força original, quasi des d'ací ja podem insinuar el nostre nou gorg, ja que al cap d'uns cent cinquanta metres hi haurem arribat, és tot un espectacle, gaudim-lo amb silenci, només amb la remuga de l'aigua i el cant dels ocells, pau ...

gorg de la Pedrera d'en Biel




Gorg de la Pedrera d'en Biel
   Després d'haver passat una bona estona de pau amb la Natura no ens queda més que tornar les nostres passes enrere tot travessant un altre cop els horts per on hem vingut.

Horts i al fons can Paulí

Les fotografies del damunt han esta preses el 13/06/2015

7 comentaris:

  1. Un lloc tranquil i precios i ara que per anar hi no ens tenim que mullar els peus amb la passera encara mes amb quantitat de gorgues i la seva qualitat fan que sigui uns dels millors indrets per anar a gaudir de un bon dia molt bon reportage Josep una abraçada i SALUD !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Cinto, un bon lloc on gaudir de la pau de la Natura, pro en època no estival millor, ara amb la calor esta ple de gent, una abraçada i salut.

      Elimina
  2. Hola Josep,
    Molt bon reportatge i precioses fotos.No saps l'ho bé que em va el teu reportatge... En pocs dies estarem a Les Planes d'Hostoles i aquest és un dels gorgs que m'ha recomanat el Ramon Roura; casualitats de la vida!
    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies Marta, aquest es molt bonic i avui hi he tornat, no baixava tanta aigua pro el racó es preciós, també et recomano el de Santa Margarida que te una caiguda d'aigua preciosa (ja l'he publicat anteriorment) i el de la Mola que per cert quan jo hi anava en Ramon tornava i allà ens hem conegut i el dia que vaig fer les fotos del bloc també conegué a en Cinto, ara viam si algun dia ens trobem nosaltres, on serà?... Una abraçada i endavant.

      Elimina
    2. Doncs ja és casualitat trobar-te algú i reconeixe'l. Doncs pot ser que ens trobem, a veure quan i on serà...
      Una abraçada!

      Elimina
  3. Josep, encantat d'haver-nos conegut. I ja veus que, a vegades, també en gaudeixo en família ... I sense càmera. Molt bon reportatge i bones fotos. :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ramon, a mi amb va fer molta il·lusió d'haver pogut intercanviar unes paraules amb tu i sobre tot veu-ret en persona, sempre ens veiem via bloc o Facebook, per aquestes contrades fa poc també vaig veure a en Cinto, aquests encantadors paratges ens atrauen a tots, vius en una terra preciosa i rica en natura, viam si tornem a coincidir i fem algunes fotos junts. Una abraçada i Salut.

      Elimina