Translate

divendres, 18 de desembre del 2015

Gorg de can Bosc (El Figaró)

   El gorg que visitarem avui és dels petits, però que tenen un encant especial. Es troba a la riera de Vallcàrquera que pertany al municipi del Figaró-Montmany un dels pobles de la vall del riu Congost a la comarca del Vallès Oriental. Per arribar-hi és molt fàcil amb les coordinades GPS: N - 41º 43' 36.2''  E - 2º 16' 44.3'', tan sols hem de travessar el poble en direcció Vallcàrquera i parar-nos en
el punt indicat, però jo us proposo una cosa molt millor, és deixar el cotxe en les últimes cases del poble i seguir a peu o per la pista o pels corriols que voregen la riera, és més ecològic, sa i sense fer malbé el medi-ambient, total no hi ha gaire tros. Un pic arribats al gorg, després podem seguir una mica més amunt arribant-nos fins a l'ermita de Sant Pere de Vallcàrquera i si el que tenim són moltes ganes de caminar, pujar al Tagamanent, bé axó ja és més fort, be mentre us ho penseu podeu admirar la bellesa d'aquest petit gorg:

Gorg de can Bosc



Gorg de can Bosc

Les fotografies del damunt han estat fetes el 02/08/2015

8 comentaris:

  1. Un lloc molt maco i amagat, dels que m'agraden. A veure si algun dia m'hi acosto. Gràcies Josep.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ramon, la gorga es minsa pro bonica, i, no esta gaire amagada, la trobaràs de-seguida. Una abraçada i Salut.

      Elimina
  2. Ostra ja me el guardo er anar hi me encanta aquest lloc i es esequible de lluny es una zona que desconec es que per aqui ja me costa molt trobar llocs nous molt bon reportage i fotos Josep una abraçada i molt bones festes a tu i als teus SALUD !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cinto, com ja he dit es un gorg força petit pro bonic, molt bones festes i SALUT.

      Elimina
  3. Oh, gracias Josep :D es muy bonita!

    ResponElimina
  4. Un gorg molt bonic,on hi pots anar a medstar, reflexionar I estar tranquil. Fa set anys que el cònec,m'hi va portar Jordi Sans Torres, quan vem començar a sortir com a parella. Vaig descobrir un lloc molt bonic que des de aleshores, molts dies quan estava sola a figaró, on ell viu des de fa molts anys! Jo mhi apropava per estar-mi una estoneta, contemplar I gaudir de la música del caient del riu, de la llum que shi reflexava del sol i dels preciosos I diversos colors.

    ResponElimina
    Respostes
    1. GORG QUE VAIG DESCOBRIR AMB JORDI SANS TORRES.#BONIC#REFLEXIÓ#TRANQUIL.LITAT#PAU#FELICITAT

      Elimina
  5. Un lloc per contemplar i escoltar amb tranquil.litat, la diversitat de colors I el caient del l'aigüa del riu al gorg.

    ResponElimina