Translate

diumenge, 25 d’octubre de 2015

Gorg de la Fabrica Vella (Les Planes d'Hostoles)

   El Gorg de la Fabrica Vella el trobarem dins del curs fluvial del riu Brugent, just al sortir del municipi de Les Planes d'Hostoles en direcció cap a Santa Coloma de Farners, si estem al aguait el trobarem de-seguida i sense cap mena de dificultat, vos ho detallaré millor, si venim d'Olot, travessarem el poble i al sortir-ne, a mitja baixada i abans de creuar el pont que passa per sobre el riu trencarem per un camí a la dreta que porta a la "Torre dels Til·lers" i a la fabrica Dusol, al arribar davant de la "Torre dels Til·lers" seguirem cap a la esquerra tot baixant i passant per sota la canonada de ferro per la que baixa l'aigua per fer anar la central elèctrica, actualment es pot deixar el vehicle al aparcament i baixar a peu fins al gorg que ens queda davant mateix; per mes exactitud vos dono les coordinades per el GPS: N 42º02'57.5'' - E 2º32'57.6'', com podeu veure no cal cap mena d'explicació mes, com he dit vos el trobareu davant i gaire be a sota del pont de la carretera que va cap a Santa Coloma de Farners.
Gorg de la Fabrica Vella (18/06/2015)

Gorg de la Fabrica Vella (18/06/2015)

Gorg de la Fabrica Vella (18/06/2015)


   Per si voleu fer alguna cosa mes ja que sou en aquest punt, seguint uns cent metres mes avall trobareu la resclosa de la fabrica Pirene que es la que es troba sobre el Gorg de Santa Margarida.

2 comentaris:

  1. Hola Josep precios lloc i reportage Les Planes es un paradis de l´Aigua quins gorgs i saltans tan macos que es pot gaudir una abraçada !!

    ResponElimina
  2. Hola Cinto, per el moment no recordo haver vist tants gorgs com aquell que diu dins d'un poble, quina riquesa d'aigua que hi ha per aquelles contrades, es massa. Una abraçada i salut.

    ResponElimina