Translate

diumenge, 25 d’octubre del 2015

Gorg de la Fàbrica Vella (Les Planes d'Hostoles)

   El Gorg de la Fàbrica Vella el trobarem dins del curs fluvial del riu Brugent, just en sortir del municipi de Les Planes d'Hostoles en direcció cap a Santa Coloma de Farners, si estem a l'aguait, el trobarem de-seguida i sense cap mena de dificultat, us ho detallaré millor, si venim d'Olot, travessarem el poble i en sortir-ne, a mitja baixada i abans de creuar el pont que passa per sobre el riu trencarem per un camí a la dreta que porta a la "Torre dels Til·lers" i a la fàbrica Dusol, en arribar davant de la "Torre dels Til·lers" seguirem cap a l'esquerra tot baixant i passant per sota la canonada de ferro per la que baixa l'aigua per fer anar la central elèctrica, actualment es pot deixar el vehicle a l'aparcament i baixar a peu fins al gorg que ens queda davant mateix; per més exactitud us dono les coordinades pel GPS: N - 42º 02' 57.5''  E - 2º 32' 57.6'', com podeu veure no cal cap mena d'explicació mes, com he dit us el trobareu davant i gaire bé a sota del pont de la carretera que va cap a Santa Coloma de Farners.
Gorg de la Fabrica Vella

Gorg de la Fabrica Vella

Gorg de la Fabrica Vella






















































   Per si voleu fer algun altra cosa, ja que sou en aquest punt, seguint uns cent metres més avall trobareu la resclosa de la fàbrica Pirene que és la que es troba sobre el Gorg de Santa Margarida.


Les fotografies del damunt han estat preses el 18/06/2015

2 comentaris:

  1. Hola Josep precios lloc i reportage Les Planes es un paradis de l´Aigua quins gorgs i saltans tan macos que es pot gaudir una abraçada !!

    ResponElimina
  2. Hola Cinto, per el moment no recordo haver vist tants gorgs com aquell que diu dins d'un poble, quina riquesa d'aigua que hi ha per aquelles contrades, es massa. Una abraçada i salut.

    ResponElimina